Jeugd Schaakvereniging Doetinchem

 

Start nieuwe seizoen

Het Jeugdschaken gaat weer beginnen! Op vrijdag 9 september gaan we weer van start. Misschien even wennen de vrijdag, maar wij hebben er weer zin in! Dit jaar hebben we 3 groepen op 3 verschillende tijden. Hier staan de groepen en de namen die erbij horen. Iedere groep krijgt 2 lesgevers ( tijdens de lessen delen we de groep in 2-en) en we hebben extra mensen die begeleiden bij het maken van de opdrachten en helpen bij de competitie.
We gaan dit seizoen ook lekker door tot de volgende zomervakantie, dus er kan veel geschaakt worden. Ik wil jullie ook attenderen op de nieuwe jeugdwebsite (http://jeugd.svdoetinchem.nl) Die gaan we het komend seizoen vullen met allemaal leuke dingen en belangrijke informatie. Nu is de webmaster met vakantie, maar zo gauw als hij terug is komt ook de nieuwe kalender er op te staan.
Voor leden die op de lijst staan, maar zich af willen melden voor het komend seizoen,(ik hoop natuurlijk dat iedereen blijft!!) het verzoek dit z.s.m. te doen ivm het afmelden bij de schaakbond.

Tenslotte nog voor de kinderen uit de groep van 18:00. In september begin ik ook met Stertrainingen, speciaal voor jeugdschakers die in Stap 2/3 zitten uit de regio Gelderland/Overijssel. Voorwaarde om mee te doen is dus dat je in eind Stap 2 of Stap 3 zit en gemotiveerd bent. Het zijn 10 zaterdagen van 10:00 - 12:00 Meer informatie is te vinden op de site van de Stertrainingen  http://www.stertrainingen.nl/1-ster/1-doetinchem/. Als het je wat lijkt, wees dan snel met aanmelden, er zijn nog een paar plekken vrij.

Mochten jullie na deze mail nog vragen of opmerkingen hebben, dan hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet en tot de 9e,
Niels van der Mark