Jeugd Schaakvereniging Doetinchem

 

Prijswinnaars seizoen 2015-2016

Afgelopen dinsdag, 26 april, hebben we met de jeugd en een aantal ouders het seizoen afgesloten met de prijs- en diploma-uitreiking.

 

Diploma uitreiking
Zes kinderen hebben deze maand hun Stap 1 examen behaald en kregen een diploma en natuurlijk een sleutelhanger van een paard. Dit waren Tess, Teun, Robin, Sophie, Liz-Anne en Silke. De laatste 2 waren echter op vakantie, dus die breng ik volgende week nog langs.


Tess                                Teun                                Robin

     
Liz-Anne                 Sophie krijgt het diploma van Marije                      Slike

 

De prijsuitreiking

                

Voor de competitie van de Pionnengroep ging de 1e prijs naar Tess, de 2e naar Mikha en de 3e prijs naar Robin. Van harte gefeliciteerd.
In de Paardengroep ging de 1e prijs naar Robert, de 2e prijs naar Péter en de 3e prijs naar Floris. Bij de Lopergroep ging de 1e prijs naar Bram, de 2e prijs naar Yossef en de 3e prijs naar Maximilian.
Allemaal van harte gefeliciteerd. Volgend seizoen gaan de groepen er allemaal wat anders uit zien, omdat we op 3 tijden gaan lesgeven en schaken. Voor iedereen zijn er dan weer nieuwe kansen.

         
3e prijs Floris (Paardengroep)              2e prijs Péter (Paardengroep)            1e prijs Robert (Paardengroep)

         
3e prijs Maximilian (Lopergroep)              2e prijs Yossef (Lopergroep)           1e prijs Bram (Lopergroep)


                Maximilian            Yossef             Bram            Robert              Péter                      Floris

 

Fantasieschaak
Voor de diploma- en prijsuitreiking hebben we met de kinderen nog wat partijtjes fantasieschaak gespeeld. Nieuw was het Superboerenschaak, waarbij je een geslagen stuk weer in het spel mag brengen op de plek van een pion. Daarnaast werd er het populaire weggeefschaak gespeeld, (waar sommige kinderen zeer bedreven in zijn geworden) en doorgeefschaak.

We zien jullie weer op 9 september. Voor die tijd krijgen jullie nog een mail in welke groep je zit.