Jeugd Schaakvereniging Doetinchem

Jeugdafdeling heeft nu een eigen website

De jeugdafdeling van Schaakvereniging Doetinchem groeit in een rap tempo. Het aantal schakers neemt nog steeds toe. Dit heeft er toe geleid dat de jeugd vanaf nu een eigen website heeft jeugd.svdoetinchem.nl

Op de website www.svdoetinchem.nl staat rechtsboven een link naar jeugdsite. En op de site van de jeugd staat op de zelfde plaats een link naar de senioren. Zo kan iedereen snel van de een naar de andere sites.

Wie wint een leuke prijs?
Jeugdleden die leuke ideeŽn hebben voor "hun eigen" website kunnen deze kenbaar maken bij meester Niels of door een mailtje te sturen naar dit adres. Het zou fantastisch zijn wanneer jeugdleden zelf materiaal aanleveren wat op "hun" website kan worden geplaatst. Dit kan van alles zijn. Een leuke schaakpartij, een mooi verhaal, een tekening, een mop. Hiermee is ook een leuke prijs te winnen. Webdesign Refresh stelt een prijs beschikbaar voor degene die voor 31 augustus de leukste bijdrage stuurt voor deze website.

Wanneer je iets wilt schrijven op de website kan dat vanaf nu. Hiervoor is geen tussenkomst van de webmaster nodig. Schrijf in dit gastenboek.